SYNTHESIS OF THE СONTROL LAW OF OPTIMAL MOTION OF THE BATTERY-DRIVEN VEHICLE ON THE SECTION OF HORIZONTAL HIGHWAY - Mokin, Oleksandr; Mokin, Borys; Folushniak, Оlena; Lobatiuk, Vitaliy (Scientific Works of Vinnytsia National Technical University, 2015)
The paper synthesizes the law of the control of battery- driven vehicle on the horizontal section of the highway, optimal as for the criterion of minimum electric energy consumption of storage battery. REFERENCES 1. Мокін О. Б. Оптимізація руху завантаженого електромобіля з тяговим електродвигуном постійного струму послідовного збудження по горизонтальному прямолінійному відрізку дороги / О. Б. Мокін, О. Д. Фолюшняк // Вісник Вінницького політехнічного інституту. – 2013. – №1. – С. 56 – 60. 2. Мокін О. Б. Оптимізація руху незавантаженого електромобіля з тяговим електродвигуном постійного струму послідовного збудження по горизонтальному прямолінійному відрізку дороги / О. Б. Мокін, О. Д. Фолюшняк // Вісник Вінницького політехнічного інституту. – 2013. – №2. – С. 48 – 51. 3. Мокін О. Б. Ідентифікація математичних моделей оптимального руху електромобіля горизонтальним відрізком автомагістралі / О. Б. Мокін, О. Д. Фолюшняк, Б. І. Мокін, В. А. Лобатюк // Вісник Вінницького політехнічного інституту. – 2014. – №1. – С. 89 – 92. 4. Мокін О. Б.Метод параметричної ідентифікації моделі оптимального струму електромобіля / О. Б. Мокін, Б. І. Мокін, О. Д. Фолюшняк // Вісник Вінницького політехнічного інституту. – 2011. – №3. – С. 89 – 92.